• Home

Medicinska mreža d.o.o.

Medicinska mreža d.o.o.

Savska cesta 41, 10000 Zagreb, Hrvatska, Croatia

Medicina na jednom mjestu!

Type:
Tourist Agency
Categories:
Keywords:
General info

“Medicinska mreža” je projekt osmišljen od grupe medicinara, vrhunskih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u radu u javnim i privatnim zdravstvenim ustanovama.

“Grupa” medicinara organizirala se sa željom da bude “vodič” pacijentima i klijentima u uspostavljanju “mreže” kvalitetnih zdravstvenih ustanova koje su iskazale interes za probir najkvalitetnijih koji će biti u tom sustavu kontrolirani i stimulirani za održavanje i podizanje kvalitete na zadovoljstvo pacijenata i klijenata, korisnika “mreže”.

Inicijator je doc.dr.sc. Miljenko Bura, dugogodišnji djelatnik KBC-a Zagreb, otorinolaringolog i plastični kirurg glave i vrata, sa međunarodnim ugledom i velikim uvidom u organizaciju i stanje zdravstvenog sustava u Hrvatskoj.

Uvrštenje u “medicinsku mrežu” znak je dokazane i provjerene iznimne kvalitete i želje pružatelja medicinske usluge da učine sve za osiguranje kvalitetne zdravstvene usluge i zadovoljstva naših pacijenata – klijenata.

Nudimo Vam kvalitetnu i kontroliranu medicinsku uslugu u privatnim zdravstvenim ustanovama i ambulantama opremljenim najnovijom dijagnostičkom tehnologijom kao i kirurškom opremom za obavljanje zahtjevnih kirurških zahvata. U “mreži” naših ustanova suradnici su i najstručniji eksperti hrvatskog zdravstva.

Vrhunsko medicinsko osoblje garancija je kvalitete naše ponude.

Povjerite organizaciju svog liječenja “Medicinskoj mreži” i ostvarite cjelokupnu medicinsku uslugu na jednom mjestu uz garanciju najvišeg stupnja kvalitete. Komplicirana stanja zahtjevaju i “konzilijarno mišljenje više eksperata” koje ćemo za vas organizirati, kako bi nakon niza pretraga i nalaza znali i stanje vašeg zdravlja.

“Medicinska mreža” je registrirana kao turistička agencija i kao takva Vam može po potrebi, organizirati i cjelokupni paket usluga, od putovanja, praćenja i smještaja do kontrole i zaključnog mišljenja vaše medicinske obrade.

Business Offers

BUSINESS REVIEWS

Add review

There are no reviews at the moment

Contact us with confidence

on a phone number +385 1 580 45 75 or signing our online form!

 • Steps BOTTOM 3
 • Steps BOTTOM 2
 • Steps BOTTOM 1
 • If you come by plane / train / bus and want to pre-arrange transportation in the destination, we organize a reception and escort to the hotel and then to the facility.
  If you come by personal transportation, we will arrange a pre-appointment meeting place in order for your representatives to visit you personally

  Opširnije

 • Due to your wishes and the need for consultation and / or examination, we can arrange a short visit to Croatia and the doctor you are considering.

  Opširnije

 • Your inquiry will be processed within 24 hours. An offer with all the details related to the required treatment, initial examination or consultation will be provided by professional medical staff when receiving complete medical documentation.

  Opširnije

Send us request

Title(*)
Invalid input
Name(*)
Please type your full name.
Surname(*)
Invalid input
Tel/Cell(*)
Invalid input
E-mail(*)
Invalid email address.
Country(*)
Invalid input
Medical service(*)
Invalid input
Poruka
Invalid Input
How should we contact you?
Priloži datoteku
Neispravna dototeka.
Max 20 mb. Dopuštene ekstenzije .jpg, .pdf
reCAPTCHA(*)
Neispravan unos.